Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Miljöcontroller till kraftvärmeverket (vikariat)

Som miljöcontroller arbetar du huvudsakligen med koncernens miljöpåverkan. Du är delaktig i driften för att stötta i miljöfrågor och vid behov initierar och medverkar du i eventuella åtgärdsplaner.

Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år med start i augusti. Sista ansökningsdag är 2024-06-07.

Läs mer om jobbet och sök via denna länk

AI & Digitaliseringschef

I uppdraget som AI & Digitaliseringschef ansvarar du för att driva och utveckla digitaliseringsfunktionen som bland annat innehåller AI - utveckling och utmaningar, automation, IT, stadsnät och mätinsamling. Funktionen går tvärs igenom alla delar av koncernen. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till VD. Rollen innebär personalansvar för ett tjugotal medarbetare.

Rekryteringen sker i samarbete med Oak Consulting. Sista ansökningsdag är 2024-06-20, vi värderar ansökningar löpande.

Läs mer om jobbet och sök via denna länk. 

Administratör 50 %

Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Axö Consulting. Sista ansökningsdag 2024-06-16.

Läs mer om jobbet och sök via denna länk 

Hållbarhetsspecialist med inriktning miljö

Som hållbarhetsspecialist hos oss ansvarar du för, driver och utvecklar hållbarhetsfrågor med inriktning miljö. Detta är en helt ny roll hos oss och beroende på din erfarenhet och dina intressen finns goda möjligheter att själv styra din utveckling och ditt uppdrag. Sista ansökningsdag är den 7 juni 2024.

Läs mer om jobbet och sök via denna länk

Elnätsingenjör/elnätsutvecklare

Du ska tillsammans med elnätschef, anläggningsägare och elnätsorganisationen fortsätta att driva arbetet med den strategiska anläggningsutvecklingen framåt. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2024.

Läs mer om jobbet och sök via denna länk

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta med oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se