Lediga tjänster

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp våra lediga tjänster. Du är även välkommen med en spontanansökan.

Driftchef till vattenkraftverksamheten

Vi söker en driftchef till vattenkraftverksamheten då vår nuvarande chef ska gå i pension. Rekryteringen sker i samarbete med Oak Consulting. Sista ansökningsdag är den 12 december 2023.

Läs mer och sök tjänsten här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Avfallshämtare (vikariat)

Vi söker en avfallshämtare till ett längre vikariat. Sista ansökningsdag är den 13 december 2023.

Läs mer och sök tjänsten här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

El- och instrumenttekniker

Till kraftvärmeverket söker vi en el- och instrumenttekniker. Sista ansökningdag är 31 december 2023 men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag om det låter intressant. 

Läs mer och sök tjänsten här (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som vill arbeta hos oss. Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Den finns kvar hos oss i två år och under den tiden matchar vi din ansökan mot våra lediga jobb. 

Skicka in din spontanansökan här.

När du söker jobb hos oss

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför ansökningshandlingar. De finns sedan som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningar med sekretess.

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef 
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se