Driftinformation

Avslutade

Driftstörning Bjurtjärn, Dalåsen, Kväggen, Mörkviken, Frövättern, Ulvä Alla kunder har elen tillbaka Kundservice i utbildning från klockan 12.00

Idag stänger vår kundservice telefonen klockan 12 på grund av utbildning. Skicka gärna ditt ärende via det här formuläret så återkopplar vi till dig så snart vi kan. 

Vill du ringa oss så är du välkommen åter i morgon fredag från klockan 09.00.

Fjärrvärmearbete Östra Nobelvägen, Lagmansvägen, Dalvägen

Arbete på fjärrvärmenätet utförs onsdagen den 7 april med start klockan 08.00. Det påverkar fastigheter på Östra Nobelvägen, Lagmansvägen och viss del av Dalvägen. Berörda kunder får en avisering via lapp i brevlådan. 

Under arbetet är fjärrvärmen avstängd vilket innebär att berörda fastigheter är utan värme och varmvatten. 

Driftstörning På grund av ledningsarbeten som ska utföras i Hangarvägen på ONSDAG 7/4 med start klockan 07, kommer man kunna uppleva dåligt tryck i vattenledningarna, samt att vattnet kan vara ganska kraftigt missfärgat. Detta kan även komma att drabba närliggande Lötenområdet. Efter arbetet är klart är det bra att låta vattnet flöda i kranarna så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning Felsökning Tavlan Kedjeåsen Torpskog med flera är utan ström just nu drift Alla ska nu ha fått tillbaka elen på Norra linjen... Driftstörning Skråmmens station Reparation pågår. Vattenläcka Pilstigen/Västra Boängsvägen Vi har en vattenläcka på Pilstigen/Västra Boängsvägen. Läckan är stor och vattnet fick stängas av akut vilket gör att vissa fastigheter är utan vatten. Reparationsarbete pågår och beräknas vara klart under eftermiddagen. Det finns risk för missfärgat vatten i området i samband med arbetet. Spola i kranen en stund tills vattnet blir klart igen. Vattenläcka Blomstervägen/Timotejvägen Vi har en vattenläcka på Blomstervägen-Timotejvägen. Läckan kommer att lagas med start klockan 08.00 på söndag morgon. I samband med reparationsarbetet kan det bli missfärgat vatten i området. Låt vattnet rinna i kranen en stund tills det blir klart igen. Driftstörning: Björkmo, Lund, Granbergsdal, Lersjön Reparation av luftledning. Planerat strömavbrott Granbergsdal

Lördagen den 6 mars kl 8-12 sker ett planerat strömavbrott i Granbergsdal i samband med arbete på ledningen.

En avisering via brev är skickad till berörda fastigheter.

Driftstörning: östraberg, björkmo, granberga Klart, alla kunder har elen tillbaks Besiktning av högspänningsledningar

Måndagen den 1 mars börjar vi besikta våra högspänningsledningar. Besiktningen sker med tystgående drönare som stör omgivningen minimalt. Arbetet beräknas pågå cirka 3 veckor. 

Vattenläcka Värmlandsvägen Uppdatering 2021-03-01 Läckan är åtgärdad och vattnet är påsläppt igen. Om ni har missfärgat vatten, låt vattnet flöda i kranarna så försvinner missfärgningarna inom kort. ***************************** Uppdatering 2021-03-01 Reparationarbete pågår och det beräknas bli klart under dagen. Efter arbetet kan det vara missfärgat vatten i området. Upplever man detta är det bra att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. *********************** Vi har en vattenläcka på Värmlandsvägen. Felsökning pågår. Vissa fastigheter är utan vatten. Dricksvatten finns att hämta i en tank som står uppställd vid Cykel & Motor. Det finns risk för missfärgat vatten i området. Låt vattnet rinna i kranen en stund så ska det försvinna. Vattenläcka Hemmansvägen Uppdatering 2021-03-01 Reparationarbete pågår och det beräknas bli klart under dagen. Efter arbetet kan det vara missfärgat vatten i området. Upplever man detta är det bra att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. *********************** Vi har en vattenläcka på Hemmansvägen. Dricksvatten finns att hämta i en tank som är uppställd på gatan. Reparation kommer att ske måndag 1 mars. Det finns risk för missfärgat vatten i området. Låt vattnet rinna i kranen en stund så försvinner det. Vattenläcka på Såningsvägen

Vi har en vattenläcka på Såningsvägen. Under tiden då reparationsarbetet pågår måste vi stänga av vattnet vilket påverkar ett antal flerbostadshus på Såningsvägen och Kamratstigen.

Efter arbetet kan det vara missfärgat vatten i området. Upplever man detta är det bra att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort.

Driftstörning På grund av en vattenläcka i Moränvägen kommer vi att stänga av vattnet under tiden reparationsarbetet pågår. Efter arbetet kan det vara missfärgat vatten i området. Upplever man detta är det bra att låta vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning *********VIKTIG INFORMATION******** Nedan driftstörning som skulle vara idag 11/2 flyttas till FREDAG 12/2, samma tid gäller. På grund av ledningsarbeten i Sahlefeltsgatan 21 kommer vi att stänga av vattnet torsdag 11/2 ca klockan 9:45. Tappa gärna upp vatten innan utsatt tid om du behöver till matlagning, kaffekok, toalettbesök eller liknande. Berörda fastighetsägare informeras via lapp i brevlådan. Efter arbetet finns risk för missfärgat vatten, låt då vattnet flöda i kranarna så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning På grund av ledningsarbeten i Knektåsvägen 11 kommer vi att stänga av vattnet torsdag 11/2 ca klockan 9:45. Tappa gärna upp vatten innan utsatt tid om du behöver till matlagning, kaffekok, toalettbesök eller liknande. Berörda fastighetsägare informeras via lapp i brevlådan. Efter arbetet finns risk för missfärgat vatten i området, låt då vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort. Driftstörning På grund av en vattenläcka i Hossmanvägen kommer vi att stänga av vattnet idag torsdag 11/2 ca klockan 9:30. Tappa gärna upp vatten innan utsatt tid om du behöver till matlagning, kaffekok, toalettbesök eller liknande. En tank med dricksvatten kommer att ställas ut vid Ekehjelmsvägen 6 A-B. Efter arbetet finns risk för missfärgat vatten i området, låt då vattnet flöda i kranarna en stund så försvinner missfärgningarna inom kort.