Start

Driftinformation

Pågående

Vi ringer inte om spolning av ledningar

Just nu är det många som hör av sig till oss och frågar om ett företag som ringer runt i Karlskoga och erbjuder sig att spola ledningar mot en kostnad. Uppringaren säger att de gör det på uppdrag av kommunen, men vi vill gärna uppmärksamma dig på att detta inte stämmer. Vi är ansvariga för VA-verksamheten i Karlskoga kommun och erbjudandet kommer inte från oss. 

Planerade

Sprinklertest Under vecka 47 kommer man att utföra sprinklertester i Boforsområdet. Detta kan medföra missfärgat vatten i närliggande områden. Planerat driftavbrott 2019-11-20 Pga kapacitets- och säkerhetshöjande åtgärder sker ev driftavbrott/störningar i området Östra centrum, Bohult, Karls Åby. Detta kan medföra begränsad/ingen tillgänglighet, under tiden för avbrottet. När: 2019-11-20 kl 04:00-06:00

Avslutade

Driftstörning På grund av arbeten med våra elskåp på Bladvägen, så kan det hända att vissa hushåll blir utan värme och varmvatten under en tid, mellan klockan 9,30-11,00 ca. Felaktig information om trädgårdsavfallshämtning

På grund av tekniska problem har kunder som den här säsongen haft trädgårdsavfallshämtning på torsdagar jämn vecka fått sms om hämtning i morgon 14 november. 

Vi ber om ursäkt för detta. Årets sista hämtning skedde den 31 oktober. 

Planerat driftavbrott 2019-11-13 Pga kapacitets- och säkerhetshöjande åtgärder sker ev driftavbrott/störningar i området Löten, Norra Karlberg (Norr om Flygsfältsvägen). Detta kan medföra begränsad/ingen tillgänglighet, under tiden för avbrottet. När: 2019-11-13 kl 04:00-06:00 Planerat strömavbrott från Stockforsen till Immen Planerat strömavbrott för boende i Enbärsfallet, Västra Kärne, Östra Kärne, Johannelund, Kedjeåsen, Sandtorpet och Immen.