Stadsnät

Stadsnät på landsbygden

Nu kan du som bor på landsbygden ansluta dig till Karlskogas stadsnät. Just nu gäller erbjudandet dig som bor i Högåsen, Smedstorp, Botorp och Bobäcken.

Vi gör en stor satsning på bredband till glesbygden där vi erbjuder tillgång till Karlskogas stadsnät. Du kan välja tjänster upp till 100 Mbit och en TV-tjänst via Com Hem. Självklart kan du använda streamingtjänster som Netflix, HBO, SVTPlay med flera. Vårt stadsnät är öppet vilket innebär att du själv väljer vilken leverantör och vilka tjänster du vill ha.

Att använda internet, se på TV och ringa via stadsnät är ett framtidssäkert sätt att kommunicera med omvärlden.  Dessutom blir fastigheten mer attraktiv och får ett högre marknadsvärde med en stadsnätsanslutning.

Anslutningskostnad

Priset för en villaanslutning är 19 900 kronor. I priset ingår allt arbete fram till uttaget i ditt hus där vi levererar stadsnätets tjänster.

ROT- och RUT-avdrag kan göras enligt Skatteverkets gällande regler.

Kostnaden för de tjänster du sedan väljer att använda betalas direkt till tjänsteleverantören.

karlskoga.zmarket.se ser du vilka tjänsteleverantörer, tjänster och priser som idag finns att välja på för kunder i tätorten. Detta ger en bild av tjänsteutbudet på landsbygden även om vissa TV-tjänster då kommer att utgå.

Intresseanmälan via avtal

För att vi ska kunna bygga ut stadsnätet till ett område behöver hälften av hushållen ansluta sig.  När vi har sammanställt antalet avtal som kommit in så återkommer vi till dig med besked om projektets fortsättning. Senast den 29 november 2019 behöver vi ha fått ditt avtal. Denna gång gäller erbjudandet området Högåsen, Smedstorp, Botorp och Bobäcken. 

Här kan du fylla i avtalet och skicka in genom signering med bank-ID. 

Frågor?

Har du några frågor är du är välkommen att kontakta vår kundtjänst genom kontaktformuläret eller telefon 0586-750 100.