Nyheter gällande din faktura

Från den 1 februari sker några förändringar både när det gäller utseende och leverans av fakturor från oss.

Vi byter utskriftsleverantör vilket gör att fakturan får nytt utseende både om du får den digitalt eller via brev. 

  • Om du hittills har fått en pappersfaktura hem i brevlådan och är ansluten till Kivra så kommer du nu att få fakturan till din digitala brevlåda istället.

  • Du som inte har Kivra påverkas inte av förändringen, du får pappersfakturan hem i brevlådan som vanligt.

  • Du som har e-faktura eller mailfaktura får fakturan på samma sätt som tidigare.

Passa på att byta till en digital faktura

Här kan du som fortfarande har pappersfaktura läsa om våra digitala alternativ. Det är inte bara enkelt och bekvämt med en digital lösning - det ger en tidsbesparing i alla led och är även bättre för miljön.

E-faktura

Med e-faktura får du din faktura direkt via internetbanken och kan kontrollera och godkänna den innan pengarna dras från kontot. Fakturan finns också i vår app och på Mina sidor. Beställning av e-faktura gör du via din internetbank. 

Mailfaktura

Mailfakturan ser likadan ut som pappersfakturan men kommer som en pdf i ett mail. Fakturan lagras även i vår app och på Mina sidor. Mailfaktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ mailfaktura här. 

Digital brevlåda hos Kivra

Du kan skaffa en digital brevlåda hos Kivra och få din faktura skickad till den. Mer information om digitala brevlådor finns på DIGG:s hemsida (Myndigheten för digital information). 

Läs mer om digitala brevlådor för privatpersoner (länk till extern hemsida, öppnas i nytt fönster)