Betalning & Faktura

Här har vi samlat information kring fakturor och betalningslösningar från oss.

Har du en fråga om din faktura? 

Här kan du se en exempelfaktura med beskrivande text som förklarar vad de olika posterna på fakturan betyder.

Läs exempelfaktura (pdf 724 kB, öppnas i nytt fönster)

Har du inte Karlskoga Energi & Miljö som elleverantör finns endast elnätskostnaden med på vår faktura. Det innebär att du får ytterligare en faktura med din elförbrukning från den elleverantör som du har valt.

Våra olika fakturalösningar

Här är en översikt på våra olika fakturalösningar som alternativ till pappersfaktura:

E-faktura

Med e-faktura får du din faktura direkt via internetbanken och kan kontrollera och godkänna den innan pengarna dras från kontot. Fakturan finns också i vår app och på Mina sidor. Beställning av e-faktura gör du via din internetbank. 

Mailfaktura

Mailfakturan ser likadan ut som pappersfakturan men kommer som en pdf i ett mail. Fakturan lagras även i vår app och på Mina sidor. Mailfaktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ mailfaktura här. 

Digital brevlåda hos Kivra

Du kan skaffa en digital brevlåda hos Kivra och få din faktura skickad till den. Mer information om digitala brevlådor finns på DIGG:s hemsida (Myndigheten för digital information).

Läs mer om digitala brevlådor för privatpersoner (länk till extern hemsida, öppnas i nytt fönster)

***

Autogiro

När du betalar via autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt bankkonto varje månad. Anmälan om autogiro gör du i första hand via Internetbanken eller via din bank. Kan du inte göra det den vägen fyll i vår blankett och skicka in. 

Länk till blankett för anmälan om autogiro (digital med bankID-signering)

Länk till blankett för anmälan om autogiro (skriv ut och skicka in)

Swish

Du kan betala din faktura till oss med Swish. Pengarna kommer oss tillhanda omgående när du gjort din betalning. Ange kundnummer och fakturanummer under meddelande.
Vårt Swish-nummer är 1234136974.