Länkar

SF Anytime

SF Anytime är en Video On Demand-tjänst där du som har ett bredbandsabonnemang kan hyra långfilmer och TV-program direkt från soffan. Filmen startar så fort du beställt den och du har sedan tillgång till den i 24 timmar. Snabbt, smidigt och bekvämt!

http://www.sf-anytime.com/

Spotify

En av världens största musikbibliotek, här får du tillgång till alla kategorier av musik när du själv vill. Du betalar endast en månadskostnad och kan lyssna på just den musik du själv väljer. Här kan du skapa spellistor på årtal, kategorier osv. På så sätt kan du också låta Spotify hitta ny musik i de genrer du gillar.

http://www.spotify.com/

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen, SSNf, är en oberoende bransch-organisation för nätägare som arbetar aktivt med uppbyggnad av bredbandig infrastruktur. Medlemmar är kommuner och företag som äger eller driver kommunikationsnät som är tillgängliga för alla. En nära kontakt mellan olika aktörer i branschen är viktig för att kunna erbjuda slutanvändarna ett bra innehåll i näten.

http://www.ssnf.org/

Allt om bredband

Sveriges största oberoende bredbandssite.

http://www.alltombredband.se/

TP Test

TP Test är ett program som hjälper dig att mäta kvaliteten på din bredbandsuppkoppling. För att få tillförlitliga värden - mät vid flera tillfällen och vid olika tider på dygnet. Testet är avsett för anslutningar med en kapacietet högre än 100 kbit/s.

http://www.bredbandskollen.se/ 

Play-tjänster

Kan du koppla din dator till TV:n eller ser du på TV via datorn? Då får du inte missa de olika kanalernas playtjänster:

http://svtplay.se/
http://www.tv3play.se/
http://www.tv4play.se/
http://www.kanal5play.se/
http://www.tv6play.se
http://viaplay.se/


Uppdaterad den: 24 maj 2016
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.