Vi söker en elinstrumenttekniker

Som elinstrumenttekniker arbetar du brett inom yrkesområdet och trivs med varierade arbetsuppgifter.

Uppdraget

Som elinstrumenttekniker arbetar du brett inom yrkesområdet. Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter, möjlighet till att aktivt utveckla dig själv och din kompetens med utbildning på våra olika el-, styr-, processystem och miljöanalyssystem.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • 24Vdc till 10kVac med förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Felsökning och reparation av el-utrustning, kalibrering av instrumentkretsar temp, tryck, nivå och flöde, underhållsåtgärder på miljöanalyssystem
  • Felsökning och programmering i plc-system, optimering av styr och reglerkretsar
  • Revidera och uppdatera dokumentation, vara med och utveckla och förbättra uh-rutiner, medverka vid projekt och inköp av reservdelar.

Du utför arbete med hög elsäkerhetsnivå, samt har förmåga att självständigt sätta dig in i och lösa problem. Som person är du utåtriktad, noggrann och självständig. Du trivs med varierande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Vem är du?

Som person är du noggrann, metodisk och analytisk, öppen och ärlig, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med människor. Eftersom du kommer att samarbeta i olika sammanhang förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. 

Du har:

  • gymnasial utbildning inom el, styr/regler, automation eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
  • erfarenhet från arbete med förebyggande elektriskt underhåll, felsökning, schemaläsning, plc-utrustningar, erfarenhet från energi-, process- eller industrianläggningar.
  • god datorvana och kunskap inom office-programmen och goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.
  • Har du erfarenhet av underhållsystem och styrsystem, kalibrering av instrumentkretsar och miljöanalyssystem meriterande.

Det här är vi

Karlskoga Energi & Miljö är ett kommunägt energibolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Vi arbetar också med vatten och avlopp, elnät, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft.

Totalt är vi cirka 180 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Mer information och ansökan

Vår elinstrumentavdelning består idag av tre medarbetare och placering är vid kraftvärmeverket. Vi har verksamhetsområde inom koncernen Karlskoga Energi & Miljö AB. 

Tillträde är enligt överenskommelse och vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu om du är intresserad.

För mer information är du välkommen att kontakta El- och underhållschef Sixten Österlund på telefon 0586-750 171.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till HR-chef Jenny Becker på mejladress rekrytering@karlskogaenergi.se senast den 17 februari 2019.


Uppdaterad den: 30 jan 2019
  • Dela