Distributionselektriker sökes

Just nu söker vi en distributionselektriker som ska arbeta med drift och underhåll av elnätet. Är det kanske du som är vår nästa medarbetare?

Uppdraget

Tjänsten som distributionselektriker ligger organisatoriskt under funktionen Distribution El. I arbetsgruppen ingår 18 personer som huvudsakligen arbetar med drift och underhåll av det koncessionspliktiga elnät som ägs av koncernen. Utöver detta så arbetar gruppen med gatubelysning och elmätarteknik.

Efter en upplärningsperiod kommer du att ingå i beredskapsstyrkan för elnätet vilket innebär beredskapstjänst var femte eller var sjätte vecka.

Vem är du?

Du har lätt för att samarbete med andra, lätt att lära nya saker och är noggrann av din natur. Vidare har du en god servicekänsla och bidrar till ett gott samarbete och arbetsglädje i gruppen.

  • Du har en yrkesutbildning inom el eller motsvarande i kunskaper.
  • Det är meriterande om du har auktorisation A eller AL och/eller tidigare erfarenheter som distributionselektriker.
  • B-körkort är ett krav. Meriterande är om du även har BE, C.

Det här är vi

Karlskoga Energi & Miljö är ett kommunägt energibolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Vi arbetar också med vatten och avlopp, elnät, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft.

Totalt är vi cirka 180 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Mer information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning, tillsättning sker efter överenskommelse. Du utgår från vår arbetsplats på Bregårdsgatan i Karlskoga.

Har du frågor är du välkommen att kontakta elnätschef Jimmy Lundberg på 0586-750 137.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till HR-chef Jenny Becker på mejladress rekrytering@karlskogaenergi.se senast den 11 februari 2019.


Uppdaterad den: 28 jan 2019
  • Dela