Arbeta hos oss

Vad roligt att du kikar in på den här sidan! Här lägger vi upp lediga tjänster inom koncernen och berättar om hur det är att arbeta hos oss på Energi & Miljö.
  • Vi söker en distributionselektriker som ska jobba med drift och underhåll av vårt elnät. Läs mer här. Sista ansökningsdag är den 11 februari. 
  • Vi söker en HR Partner som vill jobba inom hela HR-området. Läs mer om tjänsten här. Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten och ansökan vänder du dig till Oak. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 15 februari.
  • Vi söker en el-instrumenttekniker som vill arbeta brett inom yrkesområdet och trivs med varierade arbetsuppgifter. Läs mer här. Sista ansökningsdag är den 17 februari 2019. 
  • Vi söker en miljöcontroller som är systematisk och har förmåga att se såväl detaljer som helhet till en visstidsanställning på 12 månader. Läs mer här. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 17 februari 2019. 

Karlskoga Energi & Miljö är en kommunal verksamhet vilket innebär att vi diarieför inkommande handlingar som exempelvis ansökningshandlingar. De finns sedan i vårt diarium som offentliga handlingar enligt offentlighetslagstiftningen. Vi har därför inte möjlighet att hantera ansökningshandlingar med sekretess.

Vi har en vision om att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. För att bli det behöver vi en stark värdegrund att stå på. Värdegrunden och våra varumärkesvärden är framtagna av oss medarbetare, med input från våra kunder, leverantörer och andra intressenter. Internt hos oss arbetar vi med detta i en guide kallad "Vägvisaren".

Framåtriktat Hållbart Värdeskapande
vilja, våga, tänka nytt kvalitet, miljö,
långsiktighet
överträffa, kundfokus, effektivitet

Intern handbok Vägvisaren

Hör gärna av dig om du undrar över något.

Jenny Becker, HR-chef
Telefon: 0586-750 124
Mail: jenny.becker@karlskogaenergi.se

Tre röster om att arbeta hos oss

 


Uppdaterad den: 11 feb 2019
  • Dela