Vi söker en elnätschef

Är du en kommunikativ ledare som vill ha en nyckelroll? Då kan du vara den vi söker.

Vill du hänga med på en spännande resa i energibranschen? Är du en erfaren och inspirerande ledare som trivs med att ha en nyckelroll? Vi söker en elnätschef som får stora möjligheter att påverka verksamheten.

Det här blir dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Planera och utveckla verksamheten inom eldistribution. Det omfattar planering, optimering, övervakning, tillsyn, skötsel, utveckling, förbättring och dokumentation av anläggningarna.
  • Leda, motivera och inspirera gruppen, som består av arton medarbetare, och ansvara för att den fysiska och sociala arbetsmiljön är trygg och säker.
  • Arbeta med affärsplan och budget samt ansvara för den löpande ekonomiska uppföljningen.
  • Ledarskap i förändring. Vi är just nu i en förändring av organisationen för att möta framtiden på bästa sätt. Vårt långsiktiga fokus ligger på digitalisering och hållbarhet. Därför blir en viktig del i ditt uppdrag att tillsammans med medarbetarna framtidssäkra såväl befintliga som nya rutiner och arbetssätt.

Du rapporterar till produktionschefen och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?

Du är en öppen, kommunikativ och utåtriktad person med goda ledaregenskaper som kan leda en organisation i förändring. Du har förmågan att variera det operativa och strategiska arbetet.

Som person är du positiv, flexibel och tycker om ett varierande arbete som innehåller både administrativa och praktiska delar. Du bidrar genom ditt ledar- och medarbetarskap till arbetsglädje och en god arbetsmiljö.

Du har följande kunskaper:

  • Elingenjörsutbildning från högskola eller annan utbildning tillsammans med erfarenhet som kan bedömas likvärdigt.
  • Auktorisation A och AL

Det här är vi

Ett energibolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. 

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Vi arbetar också med elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft. Totalt är vi cirka 180 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Företaget ägs av Karlskoga kommun.

Mer information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och du utgår från vår arbetsplats på Bregårdsgatan 22 i Karlskoga.

Har du frågor om tjänsten, kontakta HR-chef Jenny Becker på mail jenny.becker@karlskogaenergi.se eller telefon 0586-750 124.

Välkommen med personligt brev och CV till rekrytering@karlskogaenergi.se senast 30 november 2018.

Urval sker löpande och tillträde sker efter överenskommelse.


Uppdaterad den: 7 nov 2018
  • Dela