Karriär

Sommarjobb 2020

Nu söker vi flera sommarjobbare till våra olika verksamheter.

Vaktmästare VA-verken
Som vaktmästare på VA-verken ingår bland annat målning, trädgårdsarbete, grovstädning och enklare mekaniskt arbete. Arbetstiderna är dagtid. B-körkort är ett krav.

Kundmottagare Mosseruds återvinningsanläggning
Som kundmottagare behöver du vara serviceinriktad och gilla att jobba utomhus. Du ska guida våra kunder så att de på ett enkelt sätt kan sortera sitt avfall och hjälpa till att hålla ordning och reda på anläggningen. Arbetstiderna varierar och det förekommer både kvälls- och helgarbete.

Vaktmästare kraftvärmeverket
Som vaktmästare på kraftvärmeverket ingår bland annat målning, trädgårdsarbete, grovstädning och enklare mekaniskt arbete. Arbetsuppgifterna kan till viss del anpassas efter din utbildning och erfarenhet. Arbetstiderna är dagtid. B-körkort är ett krav och erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete/svetsning är meriterande.

Avfallshämtare
Som avfallshämtare samlar du in rest- och matavfall i Karlskoga med omnejd. Det ingår även andra arbetsuppgifter, t ex att byta sopkärl. Du behöver vara serviceinriktad och gilla att jobba utomhus. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. I första hand söker vi dig som har C-körkort och yrkeskompetensbevis (YKB) samt kunskaper om att framföra tunga fordon.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Du ska ha fyllt 18 år innan din arbetsperiod startar. Sista ansökningsdag är fredag 6 mars. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-avdelningen via mail hr@karlskogaenergi.se.