E-faktura

Du som är privatkund hos oss kan få dina fakturor direkt till Internetbanken, ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturorna via Internet. En förutsättning är att samma person står både för internetkontot och abonnemanget. Även du som är autogirokund kan få fakturan elektroniskt.

Med e-faktura har du alltid tillgång till din post, var du än befinner dig. Du når den från datorn, vilken som helst, via Internet. Hit kan du styra fakturor från oss och andra företag. Du väljer själv vilken post du vill ha på det ena eller andra sättet.

Anmälan gör du via din Internetbank.


Uppdaterad den: 24 maj 2016
  • Dela

Frågor och svar om e-faktura

Vad är egentligen en e-faktura och hur fungerar det? Här får du förhoppningsvis svar om du har några funderingar.

Läs mer

Autogiro

Det ska vara enkelt att göra inbetalningar till oss. Tjänsten autogiro är ett bra alternativ. Med autogiro betalar du dina räkningar enkelt och bekvämt. Pengarna förs över med a...

Läs mer

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.