Betalning & Faktura

Betalning & Faktura

Här har vi samlat information kring fakturor och betalningslösningar från oss.

Vad betyder de olika posterna i fakturan?

Här kan du se en exempelfaktura med beskrivande text som förklarar vad de olika posterna på fakturan betyder.

Länk till exempelfaktura

Har du inte Karlskoga Energi & Miljö som elleverantör finns endast elnätskostnaden med på vår faktura. Det innebär att du får ytterligare en faktura med din elförbrukning från den elleverantör som du har valt.

Våra olika fakturalösningar

Här är en översikt på våra olika fakturalösningar som alternativ till pappersfaktura:

E-faktura
Med e-faktura får du din faktura direkt via internetbanken, kan kontrollera fakturan och godkänna den innan pengarna dras från kontot. Fakturan finns också på Mina sidor. Beställning av e-faktura gör du via din internetbank. 

E-postfaktura

E-postfakturan ser likadan ut som pappersfakturan men kommer som en pdf i ett mail. Fakturan lagras även på Mina sidor. E-postfaktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ e-postfaktura här. 

SMS-faktura
Du får ett SMS med fakturauppgifter som fakturanummer, förfallodag och belopp. Fakturan i sin helhet finns på Mina sidor. SMS-faktura går inte att kombinera med e-faktura till internetbanken. Beställ sms-faktura här.

***

Autogiro
När du betalar via autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt bankkonto varje månad. Anmälan om autogiro gör du i första hand via Internetbanken eller via din bank. Kan du inte göra det den vägen fyll i vår blankett och skicka in. Länk till blankett för anmälan om autogiro

Swish
Du kan betala din faktura till oss med Swish. Pengarna kommer oss tillhanda omgående när du gjort din betalning. Ange kundnummer och fakturanummer under meddelande.
Vårt Swish-nummer är 1234136974.