Utbyggnad

Utbyggnad av fjärrvärmenätet i Karlskoga sker årligen under sommarsäsongen.

Vi arbetar kontinuerligt med våra utbyggnadsplaner och vi har under de senaste åren anslutit cirka 300 villor och ett antal större fastigheter. Vi planerar utbyggnaden utifrån befintligt fjärrvärmenät och utifrån intresset från olika områden. Vid tillräckligt stort intresse så går vi ut med ett erbjudande om anslutning.

Kan jag få fjärrvärme?

Klicka på kartan nedan. Är din gata markerad med fjärrvärmeledning? I så fall är förutsättningarna goda för en snabb och smidig anslutning.

Hör av dig till oss på telefon 750 100 så får du veta mer.

Eller fyll i formuläret nyanslutning så kontaktar vi dig.

Var finns det fjärrvärme?

Se karta med vårt nuvarande nät, länk till kartan

Utbyggnad

Under året planerar vi att bygga ut i förtätningsområden, det vill säga i områden där det sedan tidigare finns fjärrvärme i närheten. Försäljning och planering pågår och vi räknar med att börja med markarbeten och installationer i maj.

Anslutningskostnad

Priset för att ansluta en villa till fjärrvärme är 72 000 kronor inklusive moms. I anslutningen ingår förläggning av servisledning, installation av fjärrvärmecentral inklusive cirkulationspump och expansionskärl, bortkoppling och omhändertagande av befintlig värmepanna samt hopkoppling till de befintliga värme- och vattenledningarna i pannrum. Elinstallation till befintligt system i pannrum samt isolering av nya rörledningar ingår också.

Har du en oljetank inomhus kan vi mot ett tillägg på 6 200 kronor även ta hand om den.

Intresseanmälan

För anmälan av intresse samt för eventuella frågor, kontakta vår kundservice på telefon 0586-750 100.

Installationsfilm

I vår installationsfilm kan du se hur det går till när vi ska installera din fjärrvärme. Länk till filmen


Uppdaterad den: 12 jan 2017
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.