Nyanslutning till elnätet

Då ni ska göra en nybyggnation, ansluta er till vårt elnät (nyanslutning inom vårt distributionsområde) eller ändring av en befintlig elanläggning i ditt hem, ber vi att en anmälan skickas in till oss i god tid, men det utförs av er elinstallatör. Det första steget för att få el till ditt nya hus är att anlita en behörig elinstallatör som kan utföra installationsarbetet. Behöriga elinstallatörer hittar du på Elsäkerhetsverkets hemsida. Länk: http://www.elsakerhetsverket.se/. Sedan beställer installatören eller ni själva en offert på arbetet som behöver göras. Hela processen för att få en ny anslutning sammanfattas i åtta olika steg.

Nyanslutning?

Steg 1: Anlita en elinstallatör

Steg 2: Installatören eller ni själva begär en prisindikation på arbetet genom att kontakta marknadsavdelningen hos Karlskoga Energi & Miljö AB. Med fördel genom att fylla i följande formulär. Nyanslutning 

Steg 3: Er installatör fyller i anmälningsformuläret via Föranmälan.nu https://foranmalan.nu/

Steg 4: Vi återkommer med offert samt ger besked om när arbetet beräknas vara klart fram till din tomt

Steg 5: Vi påbörjar arbetet

Steg 6: Elinstallatören utför sitt jobb

Steg 7: Ditt hus får el

Vill ni själv redan nu börja kolla på olika priser för anslutningar hittar du det här

http://www.karlskogaenergi.se/elnat/prislista/


Uppdaterad den: 4 okt 2017
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.