För- och färdiganmälan

Till att börja med ber vi er att tänka på att vara ute i god tid då ni vill göra en för- och färdiganmälan. För att minska på handläggningstiden men även öka spårbarheten i ärendeprocessen har vi på Karlskoga Elnät AB bestämt oss för att använda oss av den webbaserade tjänsten föranmälan.nu. Detta ökar smidigheten för att kontrollera att arbeten utförs av behöriga elinstallatörer men även kommunikationen mellan installationsföretag och oss som elnätsägare. Samtidigt som att vi på ett enkelt sätt klargöra att allt går standardmässigt rätt till.

Som ett behörigt elinstallationsföretag skapar ni en egen inloggning till den webbaserade tjänsten föranmälan.nu, sedan kommer all administration att ske via webben. Genom att gå till föranmälan.nu på följande länk: https://foranmalan.nu/

Där skapar ni ett konto som elinstallationsföretag och direkt efter att ni har loggat in första gången är tjänsten redo att börja användas. På samma sätt går det enkelt att lägga upp flera användare med egna inloggningsuppgiter.

Kom ihåg att välja Karlskoga Elnät AB som nätägare när du fyller i uppgifterna.

För ytterligare information se guiden för installatörer (PDF) https://foranmalan.nu/docs/Installator_Komma_igang.pdf

Information om olika typer av åtgärder (pdf)

Även anmälan gällande säkringsändring, utökning, servisändring, tillfällig anläggning samt småskalig/mikroproduktion görs via https://foranmalan.nu/

Uppstår frågor eller funderingar kontakta oss på Energi & Miljö
eller e-post till: info@karlskogaenergi.se


Uppdaterad den: 19 okt 2018
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.