Elhandel

Vi producerar förnybar och lokal el. Genom att handla din el hos oss gör du ett hållbart val.

Elavtal från oss

Vi erbjuder olika typer av elavtal:

Karlskoga Klok
Ett förvaltat elpris där våra experter köper in el när marknadspriset är lågt och säkrar upp den mängd el du behöver för framtiden i en portfölj.
Läs mer om Karlskoga Klok

Karlskoga Rörligt
Vårt avtal med rörligt elpris saknar bindningstid och gäller tills vidare. 
Läs mer om rörligt elpris

Karlskoga Fast
Du binder ditt elpris för en specifik period. Priset ligger sedan fast under hela avtalsperioden.
Priset per kWh beror på dagspriset när du tecknar ditt avtal.
Läs mer om fast elpris

 
Att välja elleverantör

Som kommuninvånare i Karlskoga betalar du en elnätsavgift till Karlskoga Elnät som är nätägaren i Karlskoga. Karlskoga Elnät ser till att elen transporteras hem till dig, samt underhåller och förstärker nätet.
Karlskoga Elnät tar dock inte betalt för din elförbrukning, det gör din elleverantör. Du väljer själv vilken elleverantör du vill ha.

Varför välja oss som elleverantör?

Lokalt
Som kund hos oss gynnar du lokal framställning av el, där områdets resurser tas tillvara. Vår el utvinns från 24 småskaliga vattenkraftverk i Svartälven och Timsälven, samt från Kraftvärmeverket i Björkborn där avfall tas omhand.

Grönt
All el som vi producerar och köper in kommer från förnyelsebara energikällor. De släpper inte alltså inte ut någon koldioxid och förbrukar inte jordens resurser

Enkelt och Tryggt
Genom att välja ett elavtal från oss får du som bor inom vårt verksamhetsområde en och samma faktura för din elnätsavgift och elförbrukning – enkelt och bekvämt.

Skulle du fundera över något så finns vi i Karlskoga och är alltså nära till hands. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller komma in till oss på Skrantahöjdsvägen 38! 

Jag vill läsa mer under Vanliga frågor & svar

 

 


Uppdaterad den: 20 sep 2016
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.