Vi kan hämta ditt trädgårdsavfall varannan vecka från vår till höst

Löv, gräs, växter, rens, kvistar, med mera. Det kan bli mycket avfall på en trädgårdssäsong. Vi har en tjänst som innebär att vi kommer hem till dig varannan fredag från april till november och hämtar ditt trädgårdsavfall. Så slipper du frakta det till Mosserud.

Pris

Priset för hämtningen av trädgårdsavfallet, varannan vecka under sju månader, är 750 kronor, det vill säga cirka 50 kronor per hämtning. Summan läggs på din ordinarie faktura från oss.

Kärlet och abonnemanget

Kärlet rymmer 370 liter, vilket är ungefär dubbelt så stort som ett ordinarie kärl, så det finns gott om utrymme för ditt trädgårdsavfall.

Om du inte säger upp abonnemanget så fortlöper det automatiskt till nästa år.

Hur beställer jag?

Du beställer genom att fylla i vårt beställningsformulär.

Frågor och svar

Har du frågor om tjänsten så har vi samlat de vanligaste frågorna i ett dokument som du hittar nedan. Hittar du inte svar på det du söker där är du välkommen att höra av dig till oss på telefonnummer 0586-750 100 eller per e-post info@karlskogaenergi.se

Länk till frågor och svar.

Hämtning 2019

Start för söder om E18 är fredagen den 19 april (vecka 16) och slutdatum är 1 november (vecka 44).

Start för norr om E18 är fredagen den 26 april (vecka 17) och slutdatum 8 november (vecka 45).


Uppdaterad den: 19 feb 2019
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.