Just nu! Extra många fördelar med ett elavtal från Karlskoga

Nu har vi ett soligt erbjudande. Både för dig tecknar ett nytt elavtal och för dig som redan har ett elavtal hos oss. Häng med!

Presentkort när du tecknar nytt elavtal

Teckna elavtal hos oss så får du ett presentkort hos Marknadsplats Karlskoga värde 300 kronor. Sista datum för beställning är 30 juni 2021. Tillsammans gynnar vi orten och våra lokala företagare!

Du kan välja fritt bland våra olika avtalsformer - rörligt elpris, fast elpris eller förvaltat elpris.

Du är självklart välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor eller vill ringa in din beställning, telefon 0586-750 100.

Du som redan har ett elavtal hos oss…

… deltar automatiskt i en utlottning av presentkort hos Marknadsplats Karlskoga. Tre vinnare får varsitt presentkort värde 3000 kronor styck. Vinnarna dras i slutet av vecka 26 och meddelas därefter personligen. Utlottningen sker bland alla privatpersoner som har elavtal hos oss den 30 juni 2021.

Bra för dig - bra för Karlskoga

Vår vinst stannar i Karlskoga. Eftersom Karlskoga Energi & Miljö är kommunägt går allt vi tjänar tillbaka till kommuninvånarna. Vi investerar hela tiden i den lokala infrastrukturen för att framtidssäkra en trygg leverans. Vi är även en stor arbetsgivare och vi bidrar till att utveckla orten, bland annat genom att sponsra det lokala föreningslivet. Resterande vinst går till vår ägare som återinvesterar pengarna i Karlskoga.

Och självklart kommer vår el från förnybara energikällor!