Biogastekniker sökes

Just nu söker vi en biogastekniker för drift och underhåll av biogasanläggningen och tillhörande tankstationer.

Biogasbolaget har en produktionsanläggning som är placerad intill Mosseruds återvinningsanläggning i Gottebol, cirka 4 km från Karlskoga tätort. Biogasanläggningen är en samrötningsanläggning där matavfall, energigrödor och naturgödsel används som råvaror för produktion av biogas och biogödsel. Anläggningens kapacitet är 48 GWh fordonsgas per år vilket motsvarar fem miljoner liter bensin. Produkten biogödsel är godkänd för ekologisk odling och återförs till odlingsmarkerna.

Uppdraget

Huvuduppdraget som biogastekniker är drift och underhåll av biogasanläggningen med tillhörande tankstationer i Karlskoga och Kumla. Detta innebär planering, optimering, övervakning, provtagning, tillsyn, skötsel, utveckling, förbättring och dokumentation av anläggningarna.

Arbetstid är med ett roterande schema, dagtid 07:00-16:00, morgon 06:00-15:00 eftermiddag 09:00-18:00. Beredskapstjänstgöring ingår.

Tjänsten som biogastekniker ligger organisatoriskt under funktionen Produktion Värme - biogas. I arbetsgruppen ingår 28 personer vara av tre huvudsakligen arbetar med drift och produktion av biogas.

Vem är du?

Du har en yrkesutbildning som drifttekniker, biogastekniker eller motsvarande kunskaper från liknande verksamhet. Det är meriterande om du har behörighet /certifikat inom biogasproduktion. B-körkort är ett krav.

Du har lätt för att samarbete med andra, lätt att lära nya saker och är noggrann av din natur.

Information och ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med omedelbart tillträde. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Bergholtz på 0586-75 01 62.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till HR-chef Jenny Becker på mejladress rekrytering@karlskogaenergi.se senast 21 oktober 2018.

Mer om företaget

Karlskoga Energi & Miljö är ett kommunalägt bolag som sköter om delar av kommunens viktiga infrastruktur såsom elnät, fjärrvärme, VA, stadsnät, renhållning och återvinning. Inom koncernen finns också vattenkraft, transport och produktion av biogas. Vissa delar har verksamhet även utanför kommungränsen.


Uppdaterad den: 5 okt 2018
  • Dela