Hösthämtning av trädgårdsavfall

Lördagen den 27 oktober är det dags för höstens hämtning av trädgårdsavfall i Karlskoga och Storfors.

I tätorten åker vi runt på alla gator men om du bor på landsbygden och vill ha ditt trädgårdsdavfall hämtat så behöver du kontakta oss. Ring på 0586-750 100 eller maila på info@karlskogaenergi.se senast tre arbetsdagar innan hämtningsdagen och meddela din adress så att vi kan planera in hämtningen.

Om du bor i en samfällighet eller bostadsrätt så hämtar vi ditt trädgårdsavfall där du vanligtvis ställer ditt grovavfall.

Trädgårdsavfallet behöver vara väl förpackat och får inte innehålla stubbar och stenar.

Med tanke på arbetsmiljön för avfallshämtarna så kan vi inte ta med kollin som väger mer än 15 kilo. Däremot får du ställa ut så många kollin du vill, så tänk på att dela upp ditt trädgårdsavfall i flera säckar.

Du som har tjänsten för hämtning av trädgårdsavfall kan ställa ut ditt kärl, då tömmer vi det i samband med den övriga hämtningen av trädgårdsavfall under dagen.


Uppdaterad den: 15 okt 2018
  • Dela

Mosseruds återvinningsanläggning

På Mosseruds återvinningsanläggning tar vi emot det mesta och som privatperson har du möjlighet att lämna ditt grovavfall gratis. Här hittar du öppettider och annan information.

Läs mer om Mosseruds återvinningsanläggning

Kontakta oss

Välkommen till oss på Karlskoga Energi & Miljö! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Du kan besöka vår kundservice eller kontakta oss på olika sätt.

Läs mer om hur du kan kontakta oss.